Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min frustration...


ÅHHHHHHHHHHHHHH!


SÅ var du där,
när jag var där
SÅ såg du mig,
när jag såg dig

Ville rusa i din famn
Skrika ut ditt namn
Men blir bara mållös
En darrande småtös
Berörd in i själen
av din vibrerande närhet

I frustration skriker jag ut mitt
ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Det VAR sol den dagen,
och stjärnorna tändes denna kväll
Trots ljusår ifrån,
svarade du på min fråga
Tänk om vi lite mer skulle våga…

Solen samt dina ögon räcker nog till
Man kan ju inte alltid få som man vill
Bara att SE dig, älska och känna,
pendla mellan Paradiset och Gehenna
gör mig levande.

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH










Fri vers av Carola Jeryd
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-03 12:28



Bookmark and Share


    Jan Cederlöf
Ja det var uttrycksfullt om ej annat.Frustartion är ju ej lätt att beskriva annorlunda.
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för