Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlåt är inte stort nog


JAG åt upp ditt HJÄRTA

jag åt ditt hjärta
jag slukade det med hull och hår
jag skulle ju bara berätta
hur jag egentligen mår

jag åt din förbrukade själ
med hetlevrad vilja
men jag ville ju dig väl
ett inget gick att urskilja

jag förblindade din blick
med skiftande motiv
för det var ju det jag fick
av ditt urvattnade liv

jag stal din morgondag
med ursinnig svartsjuka
jag fick inte vara svag
och ville inte dig missbruka

jag hindrade din flykt
med kraft och hot
du blev tilltryckt
kvar av dig blev skrot

en kaksmula från ditt forna jag
en apati som resignerar solens ljus
ett minne så osannoligt vag
och en morgondag så diffus

vi var motsatsernas dilemma
och ur kramades bara smärta
och kvar är bara en fågelskrämma
för att jag åt ditt hjärta




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 271 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-05-03 20:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra text
2010-05-05

    Niklas H
den första versen är klockren. texten kunde stanna efter den, för mig, för jag försöker läsa hela dikten men läser de fyra första raderna om och om igen.
2010-05-03

  Emme VIP
Som jag frågat innan... Vad får du allt ifrån?? Skulle kunna livnära dig på ditt skrivande....
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé