Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ska resa runt din kropp och finna ett bättre jag i ett du som ömsint tar mig för den jag är

jag ska resa runt din kropp
hitta din själ i vår emulsion
förfinad är jag blott i tanken
att se din nakenhet med min

lotsa mig genom dina vener
och rena min besudlade dag
så berusande är mitt jag
innuti det vackra som speglas

korad av känslostormar tusen
så lent av vårbrisens ömhet
där din sol lyser mitt mörker
och min resa är av ett allt

din inre skönhet förför mig
i en resa ur lenhetens vy
där exploderar stormarna inom
och jag färdas ännu

jag ska resa runt din barm
hitta ditt sköte med min
låta fåfängans fiende förångas
av de slöjor vi lägger över med lusten som näring

jag ska resa runt din kropp och finna ett bättre jag
i ett du som ömsint tar mig för den jag är

jag ska hitta mig hem i din värld
där du lärt mig vad skönhet egentligen är




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 411 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-05-03 13:46



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket vacker sensuell text som skapar sinnliga bilder i din resa runt en kropp
Denna dikt lägger sig ömsint och mjukt i ens ögon
Mycket vacker Max
2010-05-04

  Suzy med punkterna
Bara titeln i sig är ren poesi...mycket vackert skaldat
2010-05-04

  Smörblomma
Myckert vackert och sensuellt skrivet.
2010-05-03

  En strimma av guld
Öm åtrå och längtan efter den älskade. Bra och rakt delar du med dig med ord som skapar en stark känsla av kärlek.
2010-05-03

  etthjärtaäralltidrött
jag med, på alla plan.
2010-05-03

  Emme VIP
Åh vad vackert skrivet. Säger som Niklas vill också göra denna resa nu men jag har en man i åtanke...
2010-05-03

    Niklas H
underbart, upplyftande och en resa jag vill göra. Nu!
2010-05-03

    Jane S VIP
Från ångande bensin
till ömsintheten din.
Fin.
2010-05-03

    Calin
Vi talar om att citera, *märkt* är du en ökänd i den lilla värld vi befinner oss i.. dina ord, den uppbyggnad,den arkitektiska ådran kan jag applådera. Vad annat finns det att göra?
2010-05-03

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker och sensuell. =)
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé