Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Melodi/Symphoni

En Melodi

Jag tittar uppåt..
Och ser den kommande

De första tonerna
är som små regndroppar
När dem träffar mig mjukt i ansiktet

Jag blundar
När dem träffar mina ögon
Och låter vattnet rinna nedför

Tonerna övergår till tugnt regn
När stråkarna skär mig över armarna
Spelar sin sorgliga svansång

Skönheten får mig att kvida
Smärtan får mig att rysa


skrattandes & Leende
Dansandes med blodiga armar

Över vad som verkar vara slutet
På en sorgligt vacker

Symphoni




Fri vers av Odekoreradsjäl
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-03 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Odekoreradsjäl
Odekoreradsjäl