Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att marknadsföra sig inför rekryteringspersonal är en krystad situation som inte visar sig rätt.


Att vara sig själv


"Var naturlig presentera dig själv på två minuter!"

Att presentera sig själv som en marknadsföring av en bra vara som ni bara måste ha är ingen lätt situation.

För att göra mig rätt så behövs det mer än bara dessa två minuter. Visst kan jag le så där varmt, visst kan jag säga allt som jag är bra på som jag tror passar deras önskan. Men att kunna visa på ett naturligt sätt så krävs en avslappnad stund med ett gott samtal mellan människor.

Tänk om jag hade haft en dålig dag då hade en helt annan sida av mig visat sig. Det är ju inte fel då jag har sådana dagar också, men hade de då vågat träffa mig igen och sett det som en tillgång?

Ja vem vet? Men jag är hellre mig själv fullt ut än att stryka medhårs för att de ska gilla mig. Någonstans finns ju mitt jobb och den plats jag gör mig mest rätt som person.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-03 21:20



Bookmark and Share


  walborg
Klokt.
2010-05-04

    ej medlem längre
Sanna och riktiga ord!

Man ska vara sig själv ...


Hälsn. Ann
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld