Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv->död

Om man inte lever är man död då?
Kan man leva och endå vara död?




Fri vers av Mikaela<3
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-03 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3