Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärt undrar...

en blick till dig
en blick till mig
ett leende
jag kände igen dig
men vem är du?




Fri vers av Mikaela<3
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-16 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3