Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets framtid

Övergiven och ensam
sitter jag här
utlämnad åt mitt öde
till det som framtiden
förberett åt mig
att se vad som komma skall
mitt liv eller min död
min framgång
eller
min undergång




Fri vers (Fri form) av Mikaela<3
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-23 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3