Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett bråk med en vän till familjen.. Resulterade i detta..


Varför???

Hon var med i en olycka
Jag grät mot din axel
Vi blev vänner
Vi umgicks och hade det bra
Ni hjälpte oss när vi behövde det
Vi var som era barn
Vi kunde prata om allt
Umgås och ha skoj
Käka glass i hamnen på sommaren
Ta en öl om kvällen
Men sen.. Vad hände??
Ett upprivet kuvert
En dålig ursäkt
Hjälp mig att förstå
Varför gör ni så här
Vi var ju vänner
Vi tyckte om er, ni tyckte om oss
Det var i alla fall intrycket jag fick
Några lustiga händelser
Men se på oss nu..
Anklaga oss för något som inte existerar
Och till vilket pris?
Att förlora våran vänskap för all framtid
Det började med något litet
Vi försökte förlåta er
Men ni ville inte lyssna
Ni gjorde det bara värre
Förstörde det vi en gång hade
Ni sa “barnen ska inte drabbas
barnen ska inte hamna i kläm för det här,
barnen ska inte behöva lida”
Men vad har hänt nu?
När ni agera som ni gjorde
Vi hamnade mitt i skiten!
Vilken rätt har ni egentligen till det
Nu lider vi faktiskt mer än någonsin
Värre än ovissheten med mamma
När hon var på sjukhus
Vi hade faktiskt ett liv innan vi började umgås
Och vi har faktiskt andra vänner, förutom er
Men det gick inte ni med på
Och se nu hur det ser ut..
Ni står där alldeles ensamma
Helt utan vänner
Vi ville inte er något ont
Men tänker ni ens på vad ni gör?
Känns som att ni har förstört våra liv här
Som att det jag en gång gillade med att bo här
Försvunnit och aldrig ska komma tillbaka
Vill inte ha det så här
Snälla ta tillbaka det ni gjort
Så vi kan gå vidare i våra liv
Står just nu bara och trampar
Försöker hålla oss flytande
Vem tror helt och fullt på er egentligen?
Bara för att Soc. blev inblandat
Och inte vet
Måste dem gå enligt regelboken
トven fast vi vet
Att det inte är sant
Att inget stämmer
Soc. måste göra en utredning
Och vi blir lidande
Men dem som vet något om oss, står på vår sida
Vem har ni på eran sida
Alla som på något sätt har känt er
Har valt att vända er ryggen
Bara för att ni gör som ni gör
Snälla vill ha svar…
Varför har ni gjort så här???
Vi hade faktiskt en vänskap
Värd att bevara
Men ni valde en annan väg
En väg som förpestat våra liv
Som gör det jobbigt att leva
Hur långt hade ni egentligen tänkt att gå?
När ska ni låta oss vara
Jag vill bara förstå
Varför ni gör så här mot oss?
Orkar inte ha det så här
Orkar inte oroa mig mera

Förstår nu varför ni inte hade några vänner
När vi började umgås.
Förstår andras varningar och oro.
ヨnskar att vi aldrig möts
Att vi aldrig träffats
Att inget av det här hade hänt

Ska komma ihåg att varna andra
Som flyttar hit
Som ni kanske tar kontakt med




Fri vers av Mikaela<3
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-15 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3