Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog hösten vägen?!

Tiden flyger förbi
Människor flyger förbi
Löv flyger förbi
Snö flyger förbi

Nyss var det sommar
Men plötsligt är det vinter
Var tog hösten vägen?

Under sommarens mulna dagar
så är det hösten
jag längtat efter

När den väl kommer
så är den slut innan den börjat

Vintern är här..
Men stannar den?


Eller släpps hösten fram igen?!




Fri vers (Fri form) av Mikaela<3
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-23 00:49



Bookmark and Share


  MW
Eller hur?!
Personligen så är jag väldigt förtjust i hösten, färgerna och ja.. Känslan av det gamla som ska täckas över för att sedan ersättas med nytt, det är som hela naturens farväl efter sommaren.
Härlig text, hahaa, en aning uppgiven kanske, men det är bara att hoppas på bättre tur nästa år! :)
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3