Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då - nuet - framtidsdrömmar



Lev inte i skuggan

av sorgen

för det som varit

utan lev i nuet

gläds åt framtiden

lev dina drömmar




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 526 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-04 07:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Värdefulla fina ord att minnas!




Mina ord:

"Iwill say goodbye

to sorrows of yesterday

- the beauty remains"



Varma hälsn. Ann
2010-05-04

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vacker. =)
2010-05-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bokmärks!
Bara att ta
till sig fullt ut
och Grattis det
är ju en viss dag
just idag för Dig!
2010-05-04

  Stefan Höglund
Den här skall jag skriva av på en lapp och ha i plånboken och ta fram när man är lite deppig.
2010-05-04

  Suzy med punkterna
Fint att läsa så här på morgonen.
2010-05-04

  walborg
Fint - tiden är en vän.
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld