Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

--GOVNO--

jag ser inte det svarta utan
helheten

så dunkel i sin lagom

noterad utan tankar
om ett avslutat kapitel

raserad, destruerad och färdigmålad
resklar och begraven

jag ser inte det vita utan
ett inget

så framträdande och lagom

noterad med tankar
om ett påbörjat kapitel

för luften stryper mina andetag
i den takt som trummas

mina andetag stryker luften
och jag dör blott med helheten




Fri vers (Modernistisk dikt) av Max Poisé
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-04 18:17



Bookmark and Share


  Anders Perols
Annorlunda form för att komma från dig men en mycket bra dikt är det.
2010-05-04

  Emme VIP
Ännu en text som tilltalar mig =)
2010-05-04

  Gunnar Hilén VIP
fan vad ytlig du är ibland...det här kan man läsa hela natten...bara titeln stryper mig...
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé