Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bara kände för det


Självförtroende

Mina damer!
Mina herrar!
Här var det
självförtroende
extrapris endast
idag
Varför fortsätta
vara en grå hög?
köp till dig en
extra kick
en boost
för ditt ego
Visa vad du går för
till ett billigt pris

Visst vore det underbart
om det skulle funka så?
Du kan köpa stil
du kan köpa vänner
allt är till salu
varför då inte
självförtroendet med?

Men betalar vi inte redan
skatt på denna känsla?
Med nerväderande blickar
på andra
på världen
på oss själva
och känslan av fail
är väl ganska känd
Och det är tillslut
inte värt det









Fri vers av Rumi
Läst 732 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-04 21:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
självförtroende måste uppbyggas, gediget o länge.

gott avverkat häri
2011-08-08

  thyra
Klokt skrivit!
2010-05-04

  miss julie
Kan inte säga så mycket mer än...
Du har lyckats beskriva hela det jävla kommersiella samhället i en enda dikt!
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi