Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav



Så länge människor har andats
har du alltid spirat
så många lugna kyssar
av tysthetens läppar

Så länge minnen har funnits
har stormen tagit år
så många ögons syn
av vilda vågor

Så länge kärleken har spirat
har ord beskrivit din själ
så många segel har vajat
av nyfikenhetens puls

Så länge jorden har snurrat
har du hållits kvar
så ytterst levande
andas du historia




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-05-04 22:58



Bookmark and Share


  poetlinan
Jag som har havet så nära mitt hjärta tycker att detta är magiskt!
2010-08-31

  Valdemar Anders
Underbar
2010-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Havet är majestätiskt.
2010-05-05

  anits VIP
Vacker poesi
2010-05-04

  aol
härlig sann poesi
2010-05-04

  Anders Nordlander VIP
Härligt.... och nu börjar den allra härligaste tiden också. Bor på västkusten.
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP