Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem har sagt är det är så lätt att leva



En gullig liten gloria
med storslagna tankar
genomskådas inte
som ett ilsket hjärta

Jag kan skriva obotlig
pulserande romantik
men ha det som en
fattig stackars sate

Vem vet vad som
egentligen är
verklighet eller
drömsk fantasi

Jag lever i båda världar
full av längtande
hårt bultande kärlek
med en livsirritation




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-04 23:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Samma här.
2010-05-05

  aol
oj en så sann klok dikt
2010-05-04

  Anders Nordlander VIP
eller kanske livet innehåller bägge sidorna?
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP