Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan ögonbindel

Det sipprar liv
ut genom
fasaden

och,
marken är
täckt av
krossat glas


med tomma
händer
pratar jag
i presens

medan ni,
betraktar
världen
med förbunda
ögon









Fri vers av Silverdroppe
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-04 23:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
man får sig några leenden när man läser hehe
mycket fint
2010-05-08

  ajajmannen
otäckt hoppfull. jag gillar att det sipprar liv ur fasaden. känns som om det finns mycket av livet då. trist bara om livet smiter från ett ställe till ett annat.
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Silverdroppe
Silverdroppe