Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ords fria slag

 

Snidade sarger 

Svepande sammet

En himmel av trä

blundar mig

 

Här kan jag vänta

Låtsade avstånd

I handflatan syns

avskedet

 

Ögon som frågar

Känner igen mig

Min vilja är ords

fria slag

 

Bortanför steget

som jag har målat

får tomheten rå

Vid skörden

 

Valet kan göras

Än kan jag andas

I rummet som är

är livet

 

 

 

 




Fri vers av Jan Simonsson
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-05 12:36



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Finstämt vacker. =)
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen