Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner mig som en oscillerande kurva av känslor


Tårar faller som regn leendet skiner som solens strålar


Jag klär mig i tårar

i nästa andetag

finns mitt leende

mitt bland alla känslor

där finns jag




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-05 18:13



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ett fång med rosor till dig du skriver så enormt fint!!!
2010-05-12

  aol
ja men så vill också jag vara, tack för den dikten
2010-05-10

  walborg
Ljuvligt att läsa om detta inre leeende som bara finns där - ett leende över livet.
2010-05-05

    ej medlem längre
Den här texten tycker jag om!!!

Fint formulerad ...


"mitt bland alla känslor

där finns jag"


Bokmärker!


Hälsn. Ann
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld