Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofullkommen (2007)

Jag har så mycket böcker

Som jag inte läser

En gitarr

Som jag inte spelar på

Skivor

Som jag aldrig lyssnar på

Är själv bliven

En möbel

I mitt eget hem

Så många lådor

Och dörrar

Som ingen öppnar

(070712)




Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 406 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-05 18:43



Bookmark and Share


  Miah Michele Wirén
Jag har ofta ställt mig frågan " Är människan inte är komplett utan andra..?" Denna text gav mig en ny synvinkel på min egna fråga. Intressant.
2010-06-22

  Vildkärlek
Förmedlar mycket av livets ensamhet
2010-05-15

  Gunnar Hilén VIP
Vi är rum, ett hus, med möblemang i...ja så är det. Bra du !
2010-05-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt bra skrivet. =)
2010-05-06

  firefire
detta kan jag känna igen i mycket,bra skrivet av dig!
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)