Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att leva i drömmar

det blir alltid bättre sen
- sa han

och snubblade vidare i nutiden...




Fri vers av Fredric
Läst 151 gånger
Publicerad 2010-05-06 07:01



Bookmark and Share


  ia VIP
lysande...

:)
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric