Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trådar

dov stryker stormen

kastar omkull 

historiens alla drakar

så faller de sig in

i sina rotlösa liv

handlöst möter rötter

varandra

att trassla sig genom

nysta till en hel

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 307 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-05-06 16:41



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag tänker :tankar som vankar och abrupt möter nån annans funderingar ..typ telepati..och plötsligt blir det en härva av gemnsamt grubbel..och kanske trubbel,,eller så..är de där rötterna ena geistfulla ena och då kan det istället bli fniss och bubbel..och vad mer..mycket kan hända ..äsch så konstig snärjig kommentar nu..men det var detta som pluppa upp..

superba snygga rader är det applåder!
2010-05-09

  Caprice! VIP
Eller som jag brukar säga - blott genom tvetydighet blir tanken hel. ;-)
Gott trassel att sätta upp på vindan...
2010-05-08

  Anna*
En text som talar till djupen hos mig idag. Tack!
2010-05-07

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin spännande bild skapar du här med träd och rötter.
Stormar gör det även för fullt så det gäller att ha rötterna djupt förankrade och att grenar och rötter nystar sig i varandra och stöttar.
2010-05-07

  Eva Langrath VIP
Ler gott skulle kunna vara mina trassliga hjärntrådar som nystar sig runt just nu.
2010-05-06

  Catharina Edin VIP
Drakarnas rotlösa liv. Gillar verkligen!
2010-05-06

  Stefan Höglund
Fint sammanhållen dikt talande.
2010-05-06

  stenen/ Yv Ericsson
Mycket tilltalande dikt! känns som den handlar om oss här!?
Vackert!
2010-05-06

  Yrre VIP
En text som säger så mycket, bra!
2010-05-06

  Anders Perols
"nysta till en hel" - häri ligger mycket. Tänkvärd och framförallt vacker dikt.
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren