Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
non exist


här är DEN bästa POETEN!

skalden är en minut bort
den som vänder ditt hjärta
där alltet återspeglar sig kort
och sänder ut lidelsefull smärta

för i pennan håller poeten fylld
av samtida miljöer i romantik
där gråheten blir beskylld
när ömheten speglar tragik

formbara gemener sluter
en explosion av olyckliga tårar
när din märg sig knuter
och sänder ut kalla kårar

du är krossad av ordens makt
utlagda med största finess
du är slukad av dess takt
och du glömmer all tristess

skalden är nu inuti din kropp
och du känner den totala friheten
att med dess brygd finns det hopp
sänd av den bästa poeten




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 442 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-06 20:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar...
2010-05-09

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbart fin text Max.
Har en underbar rytm och målande färgsättning, ett vackert skaldande som tål läsas mången gång.
Sparas
2010-05-07

  lycksele
Vacker dikt.
Det här verkar vara en sån där man kan läsa flera gånger. Och som växer vid varje genomläsning.
Jag skulle säga att den är precis på gränsen till 'svår'. Men vem har sagt att ett korsord ska va lätt för att ge mest?
Bra Max.
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé