Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG, flyter, ryser, känner, finner, hoppas, ser, fasar och gråter

jag flyter
ovanpå molnen och ruset hänger fortfarande kvar
jag ryser
av bara tanken att du är så uppenbar
jag känner
min förväntan av vårt gemensamma ljus
jag finner
din utsträckta hand genom livets brus

jag hoppas
att vi finner oss i gemensam tid
jag ser
ur mörkret föds tanken så timid
jag fasar
att du blott är en fantasi
jag gråter
när du inte finns i min symmetri

jag vill
att du räddar min splittrade syn
jag ser
hur du ändrar färgerna i skyn
jag drömmer
om den dagen du för mig härifrån
jag vet
att din kärlek blott är ett lån




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 417 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-05-07 15:18



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Som en tillbedjan i mantra som gungar fram
Fin och vacker den här
2010-05-08

  Anders Perols
Ska vara ärlig och säga att halvvägs förlorade jag textens innebörd, totalt uppslukad i rimmen och rytmen som mellanraderna med jag... åstadkom. Form och rytm är ju fan lysande.
2010-05-07

  Emme VIP
Helt underbar.. Igen =)
2010-05-07

  Misery
Känns som att du beskriver det jag känner just nu. Väldigt vackert.
2010-05-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackra rader. =)
2010-05-07

  stenen/ Yv Ericsson
Hm. Är kärlek bara ett lån? Inte för allt väl.
Fantasier är den bästa kärlek man kan ha! Och väldigt trogen!
Kram.
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé