Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till...


KAPTENEN AV MITT HJÄRTA

Om tiden fanns
ikväll,
inatt
eller imorgon
Skulle jag
skriva snirkligt vackert,
tänka något vackrare,
drömma vackrast om;

KAPTENEN AV MITT HJÄRTA

Skulle jag sjunga
orden
som aldrig sägs
orden
som bara
ögon talar

Om tiden INTE fanns,
skulle jag blott vara hans;

KAPTENEN AV MITT HJÄRTA




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-07 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för