Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag där?

 

 

 

När sommaren kommer
och alla ljusa nätter
vad gör du då
har du mig då i din tanke
eller dansar du din dans
med alla

När alla har lämnat
och ensamheten är där
och tankar kommer
har du mig då där
eller fyller du din tanke
med alla

När  du somnar
och ljuset aldrig lämnar
ditt rum
har du mig då i din tanke
eller drömmer du om ensamhet
med alla




Fri vers av Gryft
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-07 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft