Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rollspel...




Den undergivna!

Du är min lag

Det är så du vill
och jag

Du på alla fyra
med röda skinkor
flyende i försök
att hitta ditt andra jag
med händer bundna
du kan inte fly dig själv

Du vill vara i din värld
framför min
jag leder dig
för dig
vänder dig
visar dig vägen
din väg in i dig själv

remmar runt dina armar
remmar runt dina vrister
bunden med ögonbindel
och munnen tystad

blind för mina händer
blind för piskan som viner
smärta blandat

och  din njutning
blandar min själ med din

ditt undergivna

är

din styrka

och vi blir ett




Fri vers av Gryft
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-07 18:30



Bookmark and Share


  PPQ
detta är enligt mig by the book om man ska skriva om ämnet med dena kärleksfulla infallsvinkel ska det göras på detta sätt
2010-06-08

  MikotoMinagi
Åh! Älskar den!! :D
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft