Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta mig härifrån.


Mosslilja


Dimglasöga på
och det är slut
Mossliljan blommar
och är
vackrare
än någonsin

En kopp te

Så stör mig
nekande när jag nu
läser min
renässanspoesi

från svurna tider
Som alltid
är mycket bättre
än just nu

än konsten
att döda en
blomma i
evighet




Fri vers (Fri form) av Polibek
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-07 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Polibek
Polibek