Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Espressonovell, juli 2009


Små ekon tystar

Ditt hjärtas frenetiska slag pulserar mot min panna. Viskar om en förgången natt som lämnat djupare spår och för stunden lämnat bortglömda kläder på golvets glömska. Men när natten är över kan man plocka klädesplaggen, ett efter ett, och minnas och då är de inte längre i glömska.
- Sover du älskning? Jag kan känna hur du rör dig bredvid mig och ett sömndrucket öga plirar upp mot mig. Blonda lockar omger din hjässa. ”Jag kan se din gloria.” Du ler, med glimten i ögat och kurar ihop dig mot mig. Dina händer söker sig till min rygg och ett efter ett följer du revbenens väg till hjärtat. De säger att alla vägar leder till Rom, men alla väger leder egentligen till mitt hjärta. I alla fall alla vägar för dig.

Och vi svarar med tystnad på fåglarnas ihärdiga kvitter.




Prosa (Novell) av Polibek
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-19 16:55



Bookmark and Share


    Emmili Lindberg
Härlig, härlig text <3 Rakt in i hjärtat!
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Polibek
Polibek