Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min Jonas.


Jonas



Dina vingar bär
mig genom snåren

Vår kärlek är
så som den är på våren

Ny, het och trollbindande
Yr, disig och svindlande

Du, med dina ögon levande
Så som toner i musik

Med mitt hjärta spelande
Ingen melodi är sig lik

Jag, en ölandstoka
Med drömmar om Bombay

Du kan aldrig få mina blommor att sloka
Är inte detta kärlek, så säg




Fri vers av Polibek
Läst 316 gånger
Publicerad 2010-07-23 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Polibek
Polibek