Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite små-melankolisk denna dimmiga dag i både sinnet och naturen. Men jag ser ljuset.


Där nyutslagna stjärnor blommar


Där nyutslagna stjärnor blommar
är ett minne blott
Bakom dimmans dörrar
Vilar den sol jag en gång fått

Men dimman kommer lätta
Om inte nu, men snart
Kommer du ställa allt tilrätta?
För jag bär något odelbart

Min tro vilar hos dig
Du, min riddare i kjol
Min tro vilar hos mig
Bland drömmar av kaprifol






Fri vers av Polibek
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-12 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Polibek
Polibek