Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8 Maj. Regn. Minusgrader.


Vårtröst


Torka frosten
av dina fräknar

och le med mig
för dit vi ska gå

kan regnet
aldrig hitta oss




Fri vers av Polibek
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-08 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Polibek
Polibek