Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min. Min Jonas.


Sömnlös


Och jag lyssnade till ditt hjärtats slag, till solens ljus bröt mina ögon. Aldrig, har jag varit så tillfreds, så som jag är nu. Kroppen hungrar, men hjärtat är fullt. När jag kan känna dina händer på mina bröst, som sömnigt letar sig fram, fastnar livet i min hals och min hjärta börjar slå, för första gången. Vad finns det mer att säga, när dina ögon säger allt.




Fri vers av Polibek
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-21 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Polibek
Polibek