Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Juli, 2009. En sen kväll med livslycka.


Mitt smultronställe

Där kan jag samla minnen på strå
Och smaka dess sötma
Känna hur det smälter på tungan
I mönstrad kjol
Där jag bäddar med mossa
under ögonlocken




Fri vers av Polibek
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-21 22:19



Bookmark and Share


  peter markurth
ja mkt fin
2009-07-21

  hero40
Härligt livsbejakande text om
ett smultronställe. Att njuta av
sin semester, och hämta krafter
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Polibek
Polibek