Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLSTORM

ljuset bländade det dina blickar fångade i förvirring
jag kan inte råda
jag kan inte dölja
du ser
min totala nakenhet nära döden

få mig
ha mig

du min storm bakom lugnet
du den enda vid vägens slut

ta mig
ge mig

jag ska aldrig ensamheten få
vid den vägen du existerar
jag låter solen visa vägen
till det enda hjärta som får mitt att leva

ljuset har bländar mig i solstormens öga
förvillad bort mot en horisont där explosionen
är nära

min sol bjud mig på dans

ta mig
ha mig




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 348 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-08 19:30



Bookmark and Share


  Emme VIP
Återigen, mycket vacker...
2010-05-09

  Gunnar Hilén VIP
det här är så skönt skrivet !
2010-05-08

    Jane S VIP
Naken i solstormen utan motstånd. Vackert diktat.
2010-05-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint vackert alster som leds av vacker rubrik
2010-05-08

  etthjärtaäralltidrött
Denna ordsliga nakenhet tilltalar, vackert!
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé