Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljusår emellan ( och nej, vi kan inte mötas på mitten)

du är här




























jag är här




förstår du nu vad jag menar
när jag säger att det inte går?




Fri vers av Ettrosamoln.
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-09 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.