Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Serien fortsätter!


LJUSÅR --

du blödande like
du försvann ur min värld
med en skördande skönhet
så skör i min åtrå

ett varför ifrån en lycklig värld
där kylan leds ut med obesvarade frågor
och hettan stannar kvar och skapar bottenlösa
brännsår

ge med ditt tagande
och förändra denna värld

du blödande like
som målar om min vy
och skapar reträtt i mitt sinne

stanna där du är och låt ljuset
bestämma tiden

på väg är jag




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-09 18:45



Bookmark and Share


  Emme VIP
Mycket vacker...
2010-05-09

  Anders Perols
Snyggt diktat detta
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé