Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag stimulerar fantasin och skapandet


Kvinna

Jag är en reserverad emanciperad kvinna
en flicka med en erfaren naivitet
ett barn med en sensuell renhet
Min ungdomlighet är mogen
min generositet är självisk
Jag har ett hjärta utan rum
Jag bär i mig hela världens kärlek
Mitt leende är evigt
Jag vrider tillbaka tiden
Jag omstörtar förnuftet
Jag stimulerar fantasin och skapandet
Jag förnyar bortglömda känslor
och påverkar agerandet utan att agera
Jag underhåller extasen
Jag är dröm och verklighet

Patricia L




Fri vers av Patricia L. Mellin
Läst 577 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-05-10 10:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lägg ut den här texten på så många sajter du kan..låt detta läsas av alla kvinnohatare...låt detta bli den feminismens mantra

Detta är enastående!! Jag kommer att bevara texten och visa den för vänner. Detta måste läsas av så många som möjligt
2012-01-15

    ej medlem längre
Du är gudinnan/kvinnan

KUDOS OCH RESPEKT
2011-02-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
Kvinna, du är gudinna
2011-02-08

  Quasimodo
Tätt intill livet, i nuet med allt som du är, snyggt!!
2010-05-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kvinnan livet
i livet utan
henne vad
blev det
då med
livet!
2010-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Bortsett från emancipationen, en tjej helt i min smak.
2010-05-10

  L Patrik W Johansson VIP
Tack för svenskversionen

=)

ett tag där (i den förra texten) var det som att slå upp en Walcott bok fast på den "icke engelskspråkiga" sidan, alltså på det portugisiska originalet

men ett vackert språk är det
och detta är sådant jag gillar att läsa/skriva, en vad jag brukar kalla taoistisk rad
"och påverkar agerandet utan att agera"

Be well,
LPatrikWJ
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Patricia L. Mellin
Patricia L. Mellin