Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Mad Girl"

"Like the water in the well
My melancholy state
Folly, fear and hate, I know
Even time will never tell
She teetered, she tripped
And then she fell
My faith in this world
Is a bottle of nothing
Still I fly
Still I fall"
- Emilie Autumn.

Världens mest talangfulla människa.
Har alltid varit och kommer alltid vara helt jävla fantastisk.
I'm speechless. Tur att hon inte också är det.




Fri vers av Vinnie
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-10 13:11



Bookmark and Share


  Noomi Henning
håller med, hon är helt underbar ;__;
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Vinnie
Vinnie