Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömmer mig!


Trött så trött
 i hopplöshet
och väntande
  men också så rädd

för signalen som
aldrig vill komma
jag gömmer mig
  vill inte bli sedd
         
  *

Då du visade mig ditt
sa tålamod och tillit
  och jag blev lugnad

men det har vi  förlorat
då jag i en annan tid i ord
   rofullt blev gungad

     *

Bilden av dig
är den vackraste
   men jag hoppar över

det är inte i bilder
utan det är du  
   din närheten jag behöver

 *

Vet inte vad vi sagt
allt blev så fel
  så trött så trött

suddar i mitt minne
fångad i ord och bilder
   men allt känns så dött




Fri vers av Gryft
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-10 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft