Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

----MORFIN----

du är mitt morfin
du är min smärta bedövande
likt oljefärgens terpentin
grånyansens berövande

du är mitt öppna sår
som behöver min vård
du är lättjan av en tid så svår
och en värld så hård

min morgondag du levererar
din lilla gnista av hopp
du mina tankar regerar
mitt livs vita blodkropp

du är existensen, min absoluta mening
och min viktigaste kroppsdel
du är ångestens nödvändiga dränering
det är du som gör mig hel

du skapar min morgondag
slet mig upp från pereferin
och visade mitt sanna jag
du är mitt morfin




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-11 08:34



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart beskriven kärlek!
2010-05-11

  Anders Perols
Riktigt snyggt rimmat detta
2010-05-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vacker och stark text. =)
2010-05-11

    Jane S VIP
Nej nu blev fel, den senaste kommentaren skulle ligga under din text: Min fruktan etc...kan du radera det inlägget är du snill:)
2010-05-11

    Jane S VIP
Tycker den här texten och Poetry in motions senaste: "I dina ögon" har klara beröringspunkter...
2010-05-11

    Jane S VIP
Har du hört Freddy Wadlings: "Du är mitt morfin?"
2010-05-11

  Junitvillingen
*Du är mitt morfin*...kan känslor beskrivas bättre än så?? Läser och gillar - skarpt!!
2010-05-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
Här bara flödar det...underbart
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé