Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med en enkel tulipan...till våren




Haiku ~ Vårblomma

~¤~

Det finns ingen som
en enkel sång bland Hollands
tusen tulpaner

LPWJ 11/05/10




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-11 09:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvlig.
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP