Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlekspirr!


ett vi

jag har aldrig varit bra på matematik
men att ett plus ett blir ett
det kan jag räkna ut med ren logik




Fri vers av Lipshit
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-11 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit