Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min duva och jag

mitt vackra, mitt allt
du ser världen från himmelen
du ser mig från ditt liv
min duva i höjden
som en skugga i solen
som en levande bild vatten

mitt sanna, min enkelhet
du flyger över min existens
du vakar med ängelns blickar
min duva i det blåa havet

min sköna, min framtid
i dina vingslag döljer sig mitt liv
du får min fred att växa
min tristess att dö

min duva
min hjärtas symbol
som ger mig kraft att fortsätta
längta




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-13 11:55



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Så vackert!
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé