Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det tysta

 

Några kolstreck

spänner papperet till genomskinlighet

 

Där bakom pågår spelet

och skuggorna rapporterar

 

Att utelämna är att visa vördnad

för den som vill veta

 

Säg inte allt

Låt blunda och framkalla




Fri vers av Jan Simonsson
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-11 22:55



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mjuk och behaglig att läsa. =)
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen