Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blir så trött på alla bilister som gör fullständigt livsfarliga omkörningar när jag håller gällande hastighetsgräns


Farligt beteende



Som ursinniga monster,
eller rytande lejon,
passerar dom mig.
Som galningar på rymmen
eller som om tiden håller på att slut,
kör de förbi.
Jag undrar om de ser
den där skylten,
undrar om de hinner
Hur många chanser får man?
innan man ser döden i vitögat.
ibland behövs inte ens fri sikt
eller öppen väg.
Hur länge dröjer det
innan någon ger mig respass
till evigheten?
Bara för att jag håller åttio
där det är åttio,
femtio där det är femtio.





Fri vers av britt-marie VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-13 10:10



Bookmark and Share


  Aftonvännen
vardagspoesi i bilen
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP