Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna och se att jag älskar dig!

stanna se
märk bruset
som stör ditt sinne

stanna se
att jag finns
låt världen bero

stanna se
att jag kan ge dig
en helt ny vy

stanna se
att jag finns i din värld
och här

jag kan älska dig
som ingen annan

stanna se!

älska mig är min aldrig sinande dröm




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-13 22:43



Bookmark and Share


  Blåbäret
*skrattar
ja Stenens kommentar är ju så komplett liksom
vad mer behöver sägas :)
2010-05-13

  stenen/ Yv Ericsson
Ja kära nån! Det är nästan så man säger det! Är du en sektledare nu?
Dina texter börjar kännas hjärntvättande. och träffar man dig hoppar man väl rakt i din famn och skriker JAG ÄLSKAR DIG!
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé