Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte att leva egentligen, det är att andas.


Luft

Livet
det funkar

Det är ...


att andas
som känns lite svårt
inte att leva
inte livet i sig

bara det att andas
det går bara inte
inte just nu
för det finns ingen luft
inte just nu
den tog någon annan

den drar någon annan in
i sina lungor just nu


och jag hoppas
att någon annan
inte glömmer att leva




Fri vers av Rumi
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-14 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi