Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kommer alltid,,,




VÅR!

 

Efter snön
vill man läka sina sår
kliva över en gräns
ett fotspår i snö
och ett på gräs
välkommnar de nya
välkommen det är vår

Jag smakar försiktigt
på allt de nya
men jag är svår
värmer mig i jacka
i en förlorad vinter
men orkar ta ett steg
ser skönheten
tar det försiktigt när jag går

Ser framåt
ser den gröna marken
men fattar alla tecken
vill veta vad som händer
våren är blek och varm
tiden räcker inte till
men vill förstå
blomning och all sav under barken

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-15 03:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft