Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en känsla du gav

Jag funderar
ibland
på hur du fick mig
att känna mig så
speciell

Alltid fin,
vacker
och älskad

Ingen har fått mig
att känna så
varken före
eller efter
du fanns hos mig

Men imorgon,
då går jag
vidare




Fri vers (Fri form) av shirin
Läst 379 gånger
Publicerad 2010-05-16 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin