Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falskt leende

Ack vad skall du nu göra?
Ingen vägskylt som passar
Ingen hållplats som duger
Fast i din egen röra

Motivationen på noll
Förtvivlan och ångest greppar tag
Stressen kommer sakta efter
Du har inte längre någon koll

Vardagen och helgen är densamma
Räkningar som hopar sig
och hoppet dalnar
Och vad klockan är gör detsamma

Dina drömmar är få
Men vad skall man göra?
Gör då som jag
Skit i allt och le ändå




Fri vers av Grief
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-16 08:22



Bookmark and Share


    Herr Ångest
He he.. gillar denna.. Hoppfullhet o tragikkomik mitt i allt det svarta och hopplösa. Bra skrivet och härligt med någon som vågar sig på rim!
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Grief
Grief